Как точно да монтираме надуващ се плувен басейн в градината?

inflatable pool

Може би един от рентабилните и най-забавни варианти да изкарате летен горещ уйкенд е да почивате или да играете в сглобяем плувен басейн в задния двор. възрастни и деца могат да се любуват на забавни мигове и водни игри.

Личен басейн в двора вече не е абсолютно невъзможна или мъчна придобивка, както преди време. Сега в почти всеки двор с достатъчно площ може спокойно да се изгради надуваем басейн.

С елементарно подготвяне, различни важни аксесоари и много идеи за забавни занимания, надуваемият басейн за плуване би могло да се превърне в едно неповторимо събитие за семейството. Тези, където биха желали да се радват максимално от надуваемите басейни могат да разберат проста методика за сглобяване, като могат да следват абсолютно всеки път:

Изберете местоположението на надуваемия басейн за плуване
За да монтирате личния си басейн за плуване, подберете светла и значително отдалечено пространство от растителност и дървета.

Подготовка на повърхността


Басейнът е хубаво да е сложен върху изравнена равнина, с възможност за запазване качеството и да има равномерна дълбочинност в басейна. Възможно е да се наложи да изравните почвата, да премахнете дребните камъни и т.н. ефективен избор е да поставите пласт пясък, за да монтирате надуваем басейн.

Подредете структурата на басейна, върху подовото покритие
Сложете басейна върху брезент. Изберете точното положение и разгънете преди да го надуете.

Надуйте стените на басейна
Надуйте страните на плувния басейн с инфлационна помпа.

Напълнете плувния басейн
Свържете маркуча в градината и пуснете крана: изчакайте докато се напълни, което е възможно да коства доста дреме.

Правилно е да запълните плувния басейн на рано сутрин.
С този конкретен вариант слънчевите лъчи от слънцето трябва да затоплят водата до температура, която е характерна за втората част на деня. Ако водата още е неприятно студена, изсъпете в нея малко на брой кофи гореща вода за бързо покачване на топлината.

Инсталиране на аксесоари


В случай, че в комплекта за басейн е на лице филтърен модул, можете да монтирате успоредно инфузията или да запълните басейна. Точно след това да се добавят абсолютно всички допълнителни компоненти към надуваемия басейн: стълбичката за достъп, шезлонзи и чадъри около него и т.н.

Когато сглобяемият басейн е монтиран, е необходимо единствено да сложите банския костюм и да се обречете на забавлението от гмуркането в домашни условия!

Открийте още: градински шатри