Точно как да наемем изгодно автомобили в Столицата под наем?

rent a car

Защо фирмите за коли под наем, действащи в столицата имат по-изгодни условия?


Компаниите, отдаващи коли под наем в Столицата са много повече от фирмите опериращи само и единствено в големите градове в България. Така е, защото, на челно място – повечето фирми за рент а кар имат свои собствени представителства в горе-долу всеки по-голям град на страната, което създава доста по-сериозна конкуренция и и още нещо, понеже по-голяма част от автомобилите се вземат в столицата, като това увеличава искането и позволява да се оферират по-благоприятни клиентски условия.

Какво реално може да ни помогне да пестим пари с наем на автомобил?


в софия коли под наем могат да се открият на доста приемливи крайни цени, най-вече ако стартирате намирането няколко месеца по-раничко. Всичко това ви дава добра възможност да откриете на чудесна промоция на дадена марка, точно каквито популярните компании извършват от време на време.

Доставка на определено място или пък вземане от фирмен офис?
Много фирми, даващи в софия рент а кар връчват автомобила на конкретен адрес, подаден от клиента срещу допълнително заплащане, ето защо ако случайно желаете да спестите пари е добра идея да вземете леката кола на конкретното място, от паркинга на дадената фирма.

Връщане на взетия лек автомобил в друг град


Повечето фирми предлагат споменатия вариант. Големите компании, разполагащи с представителства в големите градове и водещите курорти разрешават на клиентите да получат резервираните рент а кар в София и да ги върнат обратно във фирмата в различен град.

Съхранявайте добре колата


Клиентите, използващи коли под наем в София или без значение в страната или чужбина е необходимо да върнат заетия лек автомобил в изрядно състояние, ако случайно искат да си спестят безмислени разходи. Имайте предвид следното, че при връщането, колата ще е подробно прегледана от служещ на фирмата и всяка една драскотина или немарливост от ваша страна ще бъдат вписани към таксата за наемането. Наетият автомобил е нужно да се върне във вида, в който е получен, а всичко това означава – здрав, с пълен резервоар и почистен.

Спазвайте правилата за пътуване по пътищата на страната
Нарушенията са нещо, което би могло да удари по джоба вашето собствено пътуване, поради тази причина е необходимо да страните от тях.

Изпълнявайте правилата за движение по пътищата, непременно оставяйте колата паркирана на разрешено място, не използвайте телефона за разговори или чат като управлявате кола и не предприемайте изпреварвания с повишен риск.

Още детайли: рент а кар софия